NagyI lepkének is nézett, egyből vette a keszeges merítő hálót, hogy kifogjon.

üdv.: sori
NagyI lepkének is nézett, egyből vette a keszeges merítő hálót, hogy kifogjon.
Sziasztok,Jeszy írta: ↑2018.02.26. 11:22... friss lista Sori kérésére:
Tóth-Fekete István: sz(ombat) + 2 fő kísérő
Sinkó József: p(éntek), sz(ombat)
Harsányi Imre: p, sz + 1 fő kísérő
Tolnai István: p, sz
Bolvári Gábor: p, sz + 2 fő kísérő
Nagy Csaba: sz + 1 fő kísérő
Nagy Norbert: sz + 1 fő kísérő
? Tamás: sz + 1 fő kísérő
Kósa Pál: sz + 1 fő kísérő
Keller Csaba: p, sz + 2 fő kísérő
Nagy István: p, sz + 3 fő kísérő
Ornyik Péter: p, sz + 4 fő kísérő
Szilvásy Áron: sz + 1 fő kísérő
Szili Dániel: sz
Csergő Vencel: p, sz
Nagy Gyula: sz
Ehhez képest még Zsoszi jelezte, hogy szeretne jönni, de amíg nem jelentkezik hivatalosan, addig csak "reményhal".
Jeszy
Szia Peti!Ornyikp írta: ↑2018.03.03. 13:53Sziasztok,Jeszy írta: ↑2018.02.26. 11:22... friss lista Sori kérésére:
Tóth-Fekete István: sz(ombat) + 2 fő kísérő
Sinkó József: p(éntek), sz(ombat)
Harsányi Imre: p, sz + 1 fő kísérő
Tolnai István: p, sz
Bolvári Gábor: p, sz + 2 fő kísérő
Nagy Csaba: sz + 1 fő kísérő
Nagy Norbert: sz + 1 fő kísérő
? Tamás: sz + 1 fő kísérő
Kósa Pál: sz + 1 fő kísérő
Keller Csaba: p, sz + 2 fő kísérő
Nagy István: p, sz + 3 fő kísérő
Ornyik Péter: p, sz + 4 fő kísérő
Szilvásy Áron: sz + 1 fő kísérő
Szili Dániel: sz
Csergő Vencel: p, sz
Nagy Gyula: sz
Ehhez képest még Zsoszi jelezte, hogy szeretne jönni, de amíg nem jelentkezik hivatalosan, addig csak "reményhal".
Jeszy
Akkor rèszletezem a kisèrőket:
Ornyik Pèter
Ornyik Imre
Kun Zoltán
Szőgyi Zoltán
Homolya Balázs
Mind az öten nevezünk mind a kèt napra.....
Pèntek lèki úszós csukázás, szombat feeder
Üdv
P.
Igen, jó volt mint mindig, kiváltképp a reggeli, csak az eső...sori-1 írta: ↑2018.03.21. 09:31Nem igazán szeretném erőltetni, és Jeszy idejét se szeretném pazarolni, de pár sort azért csak megér a kulcskiásós hétvége.
Nekem csütörtök reggel 7:30-kor kezdődött azzal, hogy miközben a spiccbotomat szereltem, a pickerre (az etetőanyag nélkül bedobott szerelékre - a horgon csonti volt) egy ponty jelentkezett. Aztán felváltva a pickerre és spiccbotra jeletkeztek a kárászok, majd felváltva jelentkeztek Jeszyék (nem a botokra, hanem csak úgy, kangóstól), majd jöttek a fordosok (NagyIQ-ék és Bolvári-ék) ők sem a pickerre, spiccbtra, majd .... előtte felfedeztem, hogy Kósa Paliék is már itt vannak, aztán Csóriék is, majd rájöttem, hogy új sört kell bontanom,.... majd egyszer csak vasárnap reggel lett és mennem kellett haza.![]()
Gondolom a közbenső részről majd valaki még írni fog.
![]()
![]()
Köszi, nagyon köszi a szervezést és köszi a jó hangulatot.
Szia Sori!sori-1 írta: ↑2018.03.21. 09:31Nem igazán szeretném erőltetni, és Jeszy idejét se szeretném pazarolni, de pár sort azért csak megér a kulcskiásós hétvége.
Nekem csütörtök reggel 7:30-kor kezdődött azzal, hogy miközben a spiccbotomat szereltem, a pickerre (az etetőanyag nélkül bedobott szerelékre - a horgon csonti volt) egy ponty jelentkezett. Aztán felváltva a pickerre és spiccbotra jeletkeztek a kárászok, majd felváltva jelentkeztek Jeszyék (nem a botokra, hanem csak úgy, kangóstól), majd jöttek a fordosok (NagyIQ-ék és Bolvári-ék) ők sem a pickerre, spiccbtra, majd .... előtte felfedeztem, hogy Kósa Paliék is már itt vannak, aztán Csóriék is, majd rájöttem, hogy új sört kell bontanom,.... majd egyszer csak vasárnap reggel lett és mennem kellett haza.![]()
Gondolom a közbenső részről majd valaki még írni fog.
![]()
![]()
Köszi, nagyon köszi a szervezést és köszi a jó hangulatot.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég