Ugyan az FB-n beharangozásra került

sori-1

Re: HNHT kulcs lista

Hozzászólás Szerző: sori-1 » 2018.02.22. 12:23

Sprinter írta:
2018.02.21. 11:50
sori-1 írta:
2018.02.21. 09:55
Danius írta:
2018.02.20. 16:30

Ami azt illeti, nekem pont az úszós kategória fekszik,.........
Danius
A Duna NHT-n nekem is az úszós feküdt, de ezt egyesek félremagyarázták..... "beesett a bunkó a vízbe".... pedig csak az úszóst gyakoroltam. :) :)

üdv.: sori
Na jó, de hogy valaki minden bemelegítés nélkül elkezdjen pillangózni.... :) :)

Üdv.: Spr
NagyI lepkének is nézett, egyből vette a keszeges merítő hálót, hogy kifogjon. :) Keszeges háló és nyél..... hahaha (pontosabban huhuhúúú)... egy 96 kg-os keszegre???? :) :) Max mélyebbre ver vele! Bár..... így, ha utólag belegondolok..... számomra kezd nem igazán tisztává lenni NagyI szándéka! Gyanús az igyekezete a keszeges verőalkalmatossággal. Csak tudnám, hogy politikai indíttatású... ezt kizárom (reductio ad absurdum LatiNovics módszerrel), mert nem vagyok se gázszerelő, se stadionépítő, se diákmunka közvetítő, se "legyen más....", se kétfarkú (ez utóbbi nálam - Éva szerint inkább - farkatlan :) :) ), se tüntetőket gumilövedékkel molesztáló, se IMF rajongó, se ... se ... sejhaj :) :) ...., tehát egyetlen ok maradt...: a sörös rekeszem nem az autóba bezárva, hanem az autó alatt, az árnyékban feküdt, ha pedig a gazdáját nem merítik meg, akkor "szabad a gazda"... :) :)

Jeszy

Akkor egy ...

Hozzászólás Szerző: Jeszy » 2018.02.26. 11:22

... friss lista Sori kérésére:

Tóth-Fekete István: sz(ombat) + 2 fő kísérő

Sinkó József: p(éntek), sz(ombat)

Harsányi Imre: p, sz + 1 fő kísérő

Tolnai István: p, sz

Bolvári Gábor: p, sz + 2 fő kísérő

Nagy Csaba: sz + 1 fő kísérő

Nagy Norbert: sz + 1 fő kísérő

? Tamás: sz + 1 fő kísérő

Kósa Pál: sz + 1 fő kísérő

Keller Csaba: p, sz + 2 fő kísérő

Nagy István: p, sz + 3 fő kísérő

Ornyik Péter: p, sz + 4 fő kísérő

Szilvásy Áron: sz + 1 fő kísérő

Szili Dániel: sz

Csergő Vencel: p, sz

Nagy Gyula: sz

Ehhez képest még Zsoszi jelezte, hogy szeretne jönni, de amíg nem jelentkezik hivatalosan, addig csak "reményhal". :)

Jeszy

Ornyikp

Re: Akkor egy ...

Hozzászólás Szerző: Ornyikp » 2018.03.03. 13:53

Jeszy írta:
2018.02.26. 11:22

Ehhez képest még Zsoszi jelezte, hogy szeretne jönni, de amíg nem jelentkezik hivatalosan, addig csak "reményhal". :)

Jeszy
Sziasztok,

Akkor rèszletezem a kisèrőket:

Ornyik Pèter
Ornyik Imre
Kun Zoltán
Szőgyi Zoltán
Homolya Balázs

Mind az öten nevezünk mind a kèt napra.....
Pèntek lèki úszós csukázás, szombat feeder 😀

Üdv
P.

Jeszy

Re: Akkor egy ...

Hozzászólás Szerző: Jeszy » 2018.03.04. 06:30

Ornyikp írta:
2018.03.03. 13:53
Jeszy írta:
2018.02.26. 11:22

Jeszy
Sziasztok,

Akkor rèszletezem a kisèrőket:

Ornyik Pèter
Ornyik Imre
Kun Zoltán
Szőgyi Zoltán
Homolya Balázs

Mind az öten nevezünk mind a kèt napra.....
Pèntek lèki úszós csukázás, szombat feeder 😀

Üdv
P.
Szia Peti!

Köszönjük a pontosítást! A lékelés lehet, aktuális is lesz, de legalább a szombati feederezésre is alkalmas lesz a pénteki csukázós lék! 😏

Jeszy

sori-1

Nós!!!!

Hozzászólás Szerző: sori-1 » 2018.03.21. 09:31

Nem igazán szeretném erőltetni, és Jeszy idejét se szeretném pazarolni, de pár sort azért csak megér a kulcskiásós hétvége.

Nekem csütörtök reggel 7:30-kor kezdődött azzal, hogy miközben a spiccbotomat szereltem, a pickerre (az etetőanyag nélkül bedobott szerelékre - a horgon csonti volt) egy ponty jelentkezett. Aztán felváltva a pickerre és spiccbotra jeletkeztek a kárászok, majd felváltva jelentkeztek Jeszyék (nem a botokra, hanem csak úgy, kangóstól), majd jöttek a fordosok (NagyIQ-ék és Bolvári-ék) ők sem a pickerre, spiccbtra, majd .... előtte felfedeztem, hogy Kósa Paliék is már itt vannak, aztán Csóriék is, majd rájöttem, hogy új sört kell bontanom,.... majd egyszer csak vasárnap reggel lett és mennem kellett haza. :) :) Gondolom a közbenső részről majd valaki még írni fog. :) :)

Köszi, nagyon köszi a szervezést és köszi a jó hangulatot.

Danius

Re: Nós!!!!

Hozzászólás Szerző: Danius » 2018.03.22. 20:44

sori-1 írta:
2018.03.21. 09:31
Nem igazán szeretném erőltetni, és Jeszy idejét se szeretném pazarolni, de pár sort azért csak megér a kulcskiásós hétvége.

Nekem csütörtök reggel 7:30-kor kezdődött azzal, hogy miközben a spiccbotomat szereltem, a pickerre (az etetőanyag nélkül bedobott szerelékre - a horgon csonti volt) egy ponty jelentkezett. Aztán felváltva a pickerre és spiccbotra jeletkeztek a kárászok, majd felváltva jelentkeztek Jeszyék (nem a botokra, hanem csak úgy, kangóstól), majd jöttek a fordosok (NagyIQ-ék és Bolvári-ék) ők sem a pickerre, spiccbtra, majd .... előtte felfedeztem, hogy Kósa Paliék is már itt vannak, aztán Csóriék is, majd rájöttem, hogy új sört kell bontanom,.... majd egyszer csak vasárnap reggel lett és mennem kellett haza. :) :) Gondolom a közbenső részről majd valaki még írni fog. :) :)

Igen, jó volt mint mindig, kiváltképp a reggeli, csak az eső...
Na de hogy Neked ilyen képszakadás volt, hogy egyszer csak jött a vasárnap? :) Én még olyanra is emlékszem hogy ebéd! És másra sem! :D

Köszönjük a szervezést! :)

Danius

nagy-i

Re: Nós!!!!

Hozzászólás Szerző: nagy-i » 2018.03.23. 07:37

sori-1 írta:
2018.03.21. 09:31

Szia Sori!

Miért írod, hogy nem akarod Jeszy idejét pazarolni, amikor konkrétan 3 napig mást sem csináltál? :D :D

Nekem annyi rémlik, hogy amikor odaértünk bontottunk egy sört, amikor felébredtem meg minden csupa hó... :lol:
Közben meg azt álmodtam, hogy csak rakom a horogra a csontit, meg töltöm az etetőkosarat, töltöm az etetőkosarat. :D

Üdv:I
Jó volt ismét veletek lenni, köszi mindannyiótoknak! :)

Ornyikp

Re: Ugyan az FB-n beharangozásra került

Hozzászólás Szerző: Ornyikp » 2018.03.29. 19:48

Szép jó estét,

Jó volt a pecatúrán megnézni a "versenyzést" ...
Főleg nagyIQ-t üzemanyagtöltési szerepkörben...

A szigettím ígéri a következő versenyekre mindenki saját haltartóval fog rendelkezni ;)

Üdv
P.

Jeszy

9. HNHT kulcs, Kunadacs

Hozzászólás Szerző: Jeszy » 2019.03.07. 13:19

Kedves Mindenki, aki!

Miután a (kósza) hírek arról szólnak, hogy már javában jelentkeztek a tavaszi nyitóra, így szeretném kicsit összeszedettebbé varázsolni a teendőket.

A rendezvény 2019. március 15-én pénteken kezdődik, aznap délután megrendezzük az első megmérettetést, úszós kategóriában. Másnap március 16-án szombaton délelőtt a második menet a fenekezésről fog szólni. Ki mire tud, akar jönni, arra jön. A tavalyihoz hasonlóan napi részvételi díjak lesznek, tehát, aki csak egyikre tud, akar jönni, az aznapra fizeti ki a rá eső részt.

Pénteken egyénileg étkezünk, este egy közös szalonna(-kolbász-sonka-stb. stb.) sütést rendez(het)ünk, megemlékezünk az 1848-as ősökről, a hősökről. Szombaton reggel, immár sokadszorra, szokásos batyus reggelit tartunk, majd versengünk. Szombaton délben szervezett közös ebéd lesz.

Aki szeretne maradni akár vasárnapig is, az majd úgy foglaljon faházat!
S, ha már a foglalásról ejtettem szót: Molnár Zsolt március 1-i átadási dátummal eladta az egész ojjektumot, de a rendezvényünkkel együtt, tehát az új tulajdonosok is hasonló vendégszeretettel fognak fogadni. A faház foglalást még Zsolt intézi, már aki március 1-ig felhívja és jelzi neki a szándékát! Az elérhetősége: +36 30 943 3829.

Aki felhívott az elmúlt napokban és segítséget kért, annak már foglaltam. Nevesítve: a lenti 4 faházikót lefoglaltam, Sorinak és NagyInak egyet, NagyI családjának egyet, Kósáné Eszti kérte, hogy nekik is foglaljak oda, így nekik is, meg természetesen magunknak, így az a sor be is telt. De a másik oldalon van még hely biztosan! Molnár Zsolti szerint kb. 40-45 főt tud összesen fűtött (!) faházakban elhelyezni. Kérésem, hogy szervezkedjetek és lassacskán foglaljátok a helyeket, nehogy késő legyen és a sapkákat kelljen a sárba taposni dühösen!

Szintén kérném, hogy aki mostantól kezdve ténylegesen jelentkezik a rendezvényre, az itt majd egy kialakuló lista végére írja fel magát, legyen szíves! Feltétlen jelezze, hogy mindkét napra, vagy csak melyikre tud, akar jönni!

Most pedig, aki végig olvasta ezt a kisregényt, menjen és öblítse le a port a torkáról valami finom nedüvel! :)

nagy-i

10. jubileumi nyitó! :)

Hozzászólás Szerző: nagy-i » 2020.01.28. 22:35

By Jeszy. :)

Sziasztok, boldog új horgász évet kívánok mindenkinek!

Az idei szezonnyitóról szeretnék pár mondatot ejteni.

Természetesen hol máshol, mint a Kunadacsi Horgászcentrumban!

Terveink szerint, és az utóbbi években kialakított rendszer szerint a március 15-i hétvégét célozzuk meg. Egészen pontosan 2020. március 13. (péntek! :) ), március 14. szombat lenne az időpont, a szokásos péntek délutáni úszós versennyel, péntek esti szalonna- és kolbász sütögetéssel, amit megelőzhetne egy pénteki déli ebéd, mintegy felkészülés az ebéd utáni versengésre.

Szombaton egy közös reggeli, ahogy az már szokássá vált, batyus módszerrel, mindenki eszi mindenkiét. Délelőtt a fenekezős verseny, majd közös ebéd lehetne és utána szabad program. Aki ráér és megengedheti magának, maradhat vasárnapig is.

Felhőtlen hangulathoz, a jó kedvű szezonnyitónkhoz az új tulajdonosok kedvezményes árakkal járulnának hozzá.

A faházak, szállások fűtötten várnak majd ránk, az étterem a tó, benne a halak is már izgatottak, mikor megyünk már!

Kérnélek benneteket, hogy ide a beírásom alá írjátok be, lenne e kedvetek! Illetve, ha nem, akkor miért nem...

Várom mielőbbi válaszaitokat, e hónap végéig szeretnék választ adni a tulajdonosoknak, hogy igénybe vesszük e a szolgáltatásaikat, vagy sem!

A részleteket majd akkor írom le, ha egyáltalán lesz kellő számú érdeklődés...

Ássuk ki azt a kulcsot ismét egy jó társaságban, jó helyen!

Válasz küldése