H3.8

holi

Re: H3.8

Hozzászólás Szerző: holi » 2017.06.27. 08:31

Jeszy írta:
2017.06.27. 08:01
holi írta:
2017.06.27. 01:30

A fonyódi árok befolyója az a Pogány-völgyi víz néven a Balatoni torkolat melletti részt jelenti ? Ha igen Google-n nézegetem !

Nekem ezt adta a Pogány-völgyi víznek:
https://www.google.hu/maps/place/Pog%C3 ... d17.632612

De ugyanakkor valóban ezt nevezi a fonyódi térkép Pogány-völgyi víznek. Pedig ez a Fonyódi árok...

Jeszy
A megjelölt hely egy kicsit odébb van ha a Balatoni torkolatot vesszük alapul, de ha a megkelölt hely az igazi akkor ott vannak a halastavak az tutti lesz ! :) :)

holi

Hozzászólás Szerző: holi » 2017.06.29. 21:56

holi írta:
2017.06.27. 08:31
Jeszy írta:
2017.06.27. 08:01
holi írta:
2017.06.27. 01:30

A fonyódi árok befolyója az a Pogány-völgyi víz néven a Balatoni torkolat melletti részt jelenti ? Ha igen Google-n nézegetem !

Nekem ezt adta a Pogány-völgyi víznek:
https://www.google.hu/maps/place/Pog%C3 ... d17.632612

De ugyanakkor valóban ezt nevezi a fonyódi térkép Pogány-völgyi víznek. Pedig ez a Fonyódi árok...

Jeszy
A megjelölt hely egy kicsit odébb van ha a Balatoni torkolatot vesszük alapul, de ha a megkelölt hely az igazi akkor ott vannak a halastavak az tutti lesz ! :) :)
Jeszy, nem írsz akkor ?

holi

Hozzászólás Szerző: holi » 2017.07.15. 15:32

Köszönjük a Jeszy családnak és Zsoltinak a lehetőséget, a "nagy tömegű" fogott hal ellenére jól éreztem magam !

holi

nagy-i

Hozzászólás Szerző: nagy-i » 2017.07.16. 14:56

holi írta:
2017.07.15. 15:32
Köszönjük a Jeszy családnak és Zsoltinak a lehetőséget, a "nagy tömegű" fogott hal ellenére jól éreztem magam !

holi
Szia Holi!

De legalább jót kajakoztál, néztük is a partról, úgy haladsz, mint egy motorcsónak... :)
Jó cucc! :)
Pergetéssel én se voltam eredményes, igaz ahhoz legalább össze kellett volna rakni a szerkót :lol: , feederrel legalább fogtam pár keszeget, amíg az idő engedte. :)

Jeszyéknek én is ismét köszönöm a szervezést, meg a kitartást irányunkban, a rengeteg elvett szabadidejüket a cél, (és a kaják.), érdekében, nevük már garancia egy ilyen jó bulira! :)
Na meg a tescoban vett pontyokat is, anélkül nem jöhetett volna létre a halászlé... :lol:

Üdv:I
Sajnos a borzalmas szél megkeserítette mindennapjainkat, de a társaságotok kárpótolt mindenért! :)

holi

Hozzászólás Szerző: holi » 2017.07.18. 16:22

nagy-i írta:
2017.07.16. 14:56
holi írta:
2017.07.15. 15:32

holi
Szia Holi!

De legalább jót kajakoztál, néztük is a partról, úgy haladsz, mint egy motorcsónak... :)
Jó cucc! :)
Pergetéssel én se voltam eredményes, igaz ahhoz legalább össze kellett volna rakni a szerkót :lol: , feederrel legalább fogtam pár keszeget, amíg az idő engedte. :)

Jeszyéknek én is ismét köszönöm a szervezést, meg a kitartást irányunkban, a rengeteg elvett szabadidejüket a cél, (és a kaják.), érdekében, nevük már garancia egy ilyen jó bulira! :)
Na meg a tescoban vett pontyokat is, anélkül nem jöhetett volna létre a halászlé... :lol:

Sajnos a borzalmas szél megkeserítette mindennapjainkat, de a társaságotok kárpótolt mindenért! :)
Hát ezért vagyok mostanában dühös !! a Balatoni webkamerákon full sima víztükör, nekem meg tenger dolgom, és csak sóvárgok egy jó kis pergetésért !

nagy-i

Pontosítás. :)

Hozzászólás Szerző: nagy-i » 2017.08.07. 20:27

Szia Jeszy!

Jó lett a cikk, annyit pontosítanék, hogy a gulyásleves, amit Kriszti főzött, az tarhonyaleves volt, amit Danna főzött... :lol:
Amúgy tényleg, ismét köszönöm a részvételi lehetőséget, szokás szerint megint jó volt a társaság, erről egyszerűen nem lehet lemondani! :)

Jeszy

Miután...

Hozzászólás Szerző: Jeszy » 2018.06.10. 20:59

itt csak H3.8 van, másrészt a fészbukon nem biztos, hogy mindenki látja, így bemásolom ide is, amitm oda írtam:

Hölgyek és Urak!
Nagyon fontos közlendőm lenne: hetek óta küzdök a lehetetlennel és pillanatnyilag úgy tűnik, hogy felgyúlt a fény az alagút végén.
Röviden: nagy eséllyel tudnánk találkozni az idén is, ráadásul a Kodály utcai területen (ahol tavaly is)!
Mivel idáig nem történt semmi visszafordíthatatlan esemény, ezért kérem, hogy aki el szeretne és tudna is jönni 2018. 07. 20-21-én a Halaton Hétvégére, az sürgősen jelezze itt a csoportban, hogy - amennyiben az elvárt létszám összejönne - folytathassam a szervezkedést!
Szóval a kecske meg lett lökve, kéretik jelezni a szándékokat!
Köszönöm mindenkinek a rugalmasságot!
A részleteket a létszám ismeretében folytatnám...

Jeszy

nagy-i

Re: Miután...

Hozzászólás Szerző: nagy-i » 2018.06.15. 07:49

Jeszy írta:
2018.06.10. 20:59
itt csak H3.8 van, másrészt a fészbukon nem biztos, hogy mindenki látja, így bemásolom ide is, amitm oda írtam:

Hölgyek és Urak!
Nagyon fontos közlendőm lenne: hetek óta küzdök a lehetetlennel és pillanatnyilag úgy tűnik, hogy felgyúlt a fény az alagút végén.
Röviden: nagy eséllyel tudnánk találkozni az idén is, ráadásul a Kodály utcai területen (ahol tavaly is)!
Mivel idáig nem történt semmi visszafordíthatatlan esemény, ezért kérem, hogy aki el szeretne és tudna is jönni 2018. 07. 20-21-én a Halaton Hétvégére, az sürgősen jelezze itt a csoportban, hogy - amennyiben az elvárt létszám összejönne - folytathassam a szervezkedést!

Jeszy
Szia Jeszy!

Itt azé van csak Hhárompontnyóc, mer nem nyitottál új témát, ahogy a DunaNHT-nál van... :lol:
Amúgy sajnálom, hogy elmarad, az időpont pont jó lett volna, ahogy a plusz program is, sokan voltunk, de nem elegen, jövőre mindenki hozzon magával még egy embert! :D

Jeszy

Re: Miután...

Hozzászólás Szerző: Jeszy » 2018.06.15. 10:23

nagy-i írta:
2018.06.15. 07:49
Jeszy írta:
2018.06.10. 20:59

Hölgyek és Urak!

Jeszy
Szia Jeszy!

Itt azé van csak Hhárompontnyóc, mer nem nyitottál új témát, ahogy a DunaNHT-nál van... :lol:
Amúgy sajnálom, hogy elmarad, az időpont pont jó lett volna, ahogy a plusz program is, sokan voltunk, de nem elegen, jövőre mindenki hozzon magával még egy embert! :D

Szia I!

Én nem vagyok informatikus, ezé nemtommithogy...
Egyébként ott lesztek a közel(ünk)ben, megbeszélhetünk egy esti plusz programot! Mondjuk, hogy fox pontlyot, megfőzöd, elhísz és közösen megesszük! :)
Vagy én... fogok... és megeszem! :)

Jeszy

Válasz küldése